Foto

Personat që harrojnë janë më inteligjentë

A jeni në mesin e personave që harron shumë? Nëse po, atëherë me siguri se ndiheni paksa keq dhe e vlerësoni si trajtë të keqe. Por, nëse veç pak ndiheni të turpshëm për harresën tuaj, atëherë kemi disa lajme të mira për ju, transmeton Telegrafi. Një studim i publikuar nga Read more…

By -, ago
Skip to toolbar