Foto

New Mercedes Gle

Magic – Made in Affalterbach. See how Mercedes-AMG enhanced the new G-Class even further 👉 mb4.me/strongerthantime_AMG. #strongerthantime [Mercedes-AMG G 63 | Combined fuel consumption: 13.2 l/100 km | CO2 emission: 299 g/km | mb4.me/EfficiencyStatement]

By Lodhe Kryt, ago
Foto

I pari Vučiq, I dyti Albin Kurti

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, duke folur për aneks-marrëveshjen e Demarkacionit mes Presidentëve të Kosovës dhe Malit të Zi, ka thënë që rëndësia kryesore e kësaj marrëveshje qëndron në faktin se kjo garanton adresimin e të gjitha shqetësimeve të kundërshtuesve të Demarkacionit, edhe pas miratimit të tij. Ai shtoi se Read more…

By Lodhe Kryt, ago
Skip to toolbar