Bitcoin aktualisht mban vetëm 33.6{a095a14a0a652e3a173bbac349d969f8f455c5914a593c4bf5ff3a1ff9720df4} të vlerës globale të tregut të valutave digjitale, sipas “CoinMarketCap.com”.

Momentalisht vlera e Bitcoin-it është 9 933 dollarë, duke ‘trembur’ ata që kanë vlerë këso kriptovaluta.

Rreth Bitcoin ka pasur shumë polemika, pasi fillimisht ishte ngritur shumë, dhe më pas kishte rënë shumë shpejt, shkruan albinfo.

Analistët kanë dhënë mendime të ndryshme, ku disa thonë se duhet investuar e disa assesi..

Categories: FotoLajmet

Skip to toolbar