Jo thënje nuk është e tanishme por qarkullon në shkrimet serbe që nga koha e pas Konferencës së Shën Stefanit ; dhe qarkullon ende sot e kësaj dite .

E tmerrshme!Kishte me qenë e vetmuar sikur mos t`ishte bartur në kancelaritë europiane dhe sikur mos t`ishin mbyllur sytë nga Europa; mbyllje syve me qëllim !sepse ne as atëherë e as sot nuk kemi mundur t`a bindim Europën që nuk jemi mbetje osmane. Po ,po “mbetje osmane” !Kujt t`ia mbyllim gojën së pari ? Europës “dashakeqe” , serbit , grekut apo shqiptarit dashakeq ?Po, pse shqiptarit ? sepse kështu shkruhet nga vet shqiptarët..

Categories: Lajmet

Skip to toolbar